Centiemhof
Woningen

CENTIEMHOF

HET PLANGEBIED

Aan de rand van Dommelen, op de locatie gelegen aan het Centiemhof, ligt deze unieke plek om te wonen. Hier woon je aan de rand van Dommelen, in de bebouwde kom en dicht bij de natuur. Je hebt werkelijk alles om je heen. Het plan kenmerkt zich door onder andere een fijne landelijke sfeer, en een ruime opzet.

4 Semi-Bungalows


Semi-Bungalows


De twee hiernaast afgebeelde semi-bungalows liggen meest westelijk in het nieuwbouwplan. De woningen hebben aan de achterzijde een prachtig uitzicht op de achtergelegen graslanden waaronder ook het gebied De Keersop.

Het woord zegt het al: "semi-bungalow", deze woningen zijn levensloopbestendig ingedeeld, het leefprogramma bevindt zich op de begane grond. Op de begane grond bevinden zich de entree met apart toilet, bijkeuken, ruime eet-/woonkamer met openslaande deuren, slaapkamer, en een complete badkamer met inloopdouche. Op de verdieping is een tweede badkamer aanwezig alsmede twee extra slaapkamers en de technische ruimte.

De zonnige achtertuin beschikt over een houten berging. Ook is er plek om 2 auto's te parkeren op uw eigen oprit aan de zijkant van de woning.


De 4 semi-bungalows staan in tweetallen tegenover elkaar. De semi-bungalows hebben allen dezelfde inhoud en indeling. De semi-bungalows verschillen in kavelgrootte van circa 235 m² t/m circa 321 m², en hebben een inhoud van circa 512 m³.

De koopsommen bevinden zich in de bandbreedte van € 575.000,- tot € 595.000,- vrij op naam.

De complete plattegronden en de prijslijst zijn vindbaar via onderstaande buttons!

4 twee-onder-een-kapwoningen

Twee-onder-een-kap


Deze 4 twee-onder-een-kapwoningen zijn het meest noordelijk gesitueerd in het plangebied. De woningen hebben een architectuur met een knipoog naar het verleden. Gezien de historie op deze locatie laten wij de boerderijstijl maximaal terugkomen in het plan.


De tweekappers worden gekoppeld doormiddel van een doorlopend dak, deze doorgang werd in de boerderij gebruikt om de schuur te betreden. Hieronder bevinden zich in de nieuwbouw een 4-tal parkeerplaatsen welke behoren tot de 2 middelste woningen.De complete plattegronden en de prijslijst zijn vindbaar via onderstaande buttons!


Deze tweekappers hebben allemaal dezelfde indeling. Op de begane grond bevinden zich de entree met toilet, een ruime woon-/eetkamer met openslaande deuren, en een ruime kast onder de trap.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een apart toilet, en een ruime badkamer.

Op de tweede verdieping is ruimte voor opslag, en de technische installatie.


De zonnige tuin beschikt over een houten berging, en er is plek om 2 auto's te parkeren op uw eigen oprit aan de zijkant van de woning.

Woning 1 en 4 beschikken over een carport, en woning 2 en 3 hebben parkeerplaatsen onder het doorlopende dak.


De boerderijwoningen verschillen in kavelgrootte van circa 238 m² t/m circa 496 m², en een inhoud van circa 503 m³ t/m circa 518 m³. 

De koopsommen bevinden zich in de bandbreedte van € 575.000,- tot € 625.000,- vrij op naam.